Декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр-45см | Ита България

Декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр-45см

Когато празниците наближават, се втурваме да украсяваме коледните елхи и спазваме тази традиция всяка година. Обсипваме ги с гирлянди, играчки и лампички. Какво ще кажете тази година да изненадате близките и гостите си с нещо различно? Сред съвременните тенденции за атрактивно празнично осветление, намират място декоративните дръвчета със светещи цветове. Направете си подарък като поръчате своето декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр-45см.

Нашето предложение е декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр-45см. Дръвчето е с 48 светещи LED цветчета, клонките на които стоят, са много гъвкави и може да си ги нагласите и подредите по Ваш вкус. Разпръснати или по-прибрани, винаги стоят ефектно и красиво. Освен използването му през празничните дни, дръвчето може да стане част от интериора Ви през цялата година. Подходящо е само за вътрешна употреба. Става както за дома, така и за работното място. Захранването му към ел. мрежа става с адаптер 220-240V. LED лампичките не излъчват топлина и не се загряват. Те са напълно сигурни и безопасни дори, когато имат допир с пластмаса, метал, дърво и др.

Добавете към коледната си украса един детайл, който ще й придаде възхитителен и завършен вид. Освен за Вас, декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр-45см е един чудесен вариант и за коледен подарък.

  • декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр-45см
  • чудесна декорация както за Коледа, така и за цялата година
  • 48 бр. светещи LED цветчета
  • гъвкави клонки, които оформяте по Ваш вкус
  • височина на дръвчето: 45см
  • дължина на кабела към адаптера: 1,5м

* Посочената цена е с ДДС, но не включва сумата за доставка. За повече информация вижте тук.

Тегло: 0.98 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Бърза поръчка

Цена 22.99лв
25.00лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр - 45см
Декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр - 45см
Декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр - 45см
Декоративно дръвче със светещи LED цветчета 48бр - 45см

Мнения

Вашето мнение

© 2017 | Website by Semantic.bg