Комплект възглавници за мебел от палета - Червен

119.67 лв. Редовна цена 163.50 лв.

На склад

SKU:
pallKT1-1-1

на 12 вноски по 11.78 лв.
Персонализирай Комплект възглавници за мебел от палета - Червен

Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробностите



Превърнете обикновените европалети в стилно и удобно мебелно обзавеждане с няколко палетни възглавници. Предлагаме Ви комплект възглавници за мебел от палета, който ще придаде стилен и модерен вид на Вашия дом или градина.

Възглавниците ни са сертифицирани със STANDARD 100 от OEKO-TEX®, което гарантира тяхното качество и екологична безопасност. 

Комплект възглавници за мебел от палета включва:

  • Един брой палетна възглавница седалка 120х80х8см - Покрита с плат 100% полиестер, 160гр/м2. Той е с UV защита, устойчив на петна и водоотблъскващ. За по-бързо и лесно почистване към всяка възглавница има два ципа, благодарение на които платът може да се сваля и да се пере. Циповете са също цветни, еднакви с цвета на възглавницата. Сърцевината й се състои от висококачествен дунапрен с дебелина 8см и плътност 21кг/м3. Предлагаме я в четири цвята: бежов, червен, тъмно сив, светло сив.
  • Един брой палетна възглавница гръб 120х40х8см - Покрита е с плат 100% полиестер, 160гр/м2. Той е с UV защита, устойчив на петна и водоотблъскващ. За по-бързо и лесно почистване възглавницата има цип, благодарение на който платът може да се сваля и да се пере. Ципът е също цветен, еднакъв с този на възглавницата. Сърцевината й се състои от висококачествен дунапрен с дебелина 8см и плътност 21кг/м3. Предлагаме я в четири цвята: бежов, червен, тъмно сив, светло сив.
  • Два броя  палетна възглавница страница 60х40х8см - Покрита с плат 100% полиестер, 160гр/м2. Той е с UV защита, устойчив на петна и водоотблъскващ. За по-бързо и лесно почистване към всяка възглавница има цип, благодарение на който платът може да се сваля и да се пере. Ципът е също цветен, еднакъв с този на възглавницата. Сърцевината й се състои от висококачествен дунапрен с дебелина 8см и плътност 21кг/м3. Предлагаме я в четири цвята: бежов, червен, тъмно сив, светло сив.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комплект възглавници за мебел от палета - Червен
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Комплект възглавници за мебел от палета - Червен