Къща за птици Единична

Промо цена 9.03 лв. Редовна цена 12.00 лв.
На склад
SKU:
4854487


Ако нямате време да правите нормална поръчка може да поръчате само с едно натискане на бутона "Бърза поръчка"! Въведете името и телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да уточним подробностите



Къща за птици Единична ще стои страхотно, закачена както в двора или в градината Ви, така и на Вашата тераса или балкон. Освен практична и полезна за птичките, ще се впише чудесно към всеки екстериор.

Къща за птици Единична е изработена изцяло от естествена дървесина. Състои се от покрив, четири страници, единичен отвор в средата на предната част и здраво дъно за основа. Има монтирана кацалка под отвора. Къщичката е изцяло затворена. Тя е напълно сигурна и безопасна. Отворът е толкова голям, колкото да може само птичката да премине през него и да свие своето гнездо. Невъзможно е влизането на други животни вътре в нея. Закачена на подходящо място, птиците спокойно ще влизат и излизат от къщичката, спокойно ще правят своите гнезда в къщичката, без да са притеснявани и обезпокоявани от неприятели. Къща за птици Единична не е боядисана и обработена с лакове и бои. Натуралният цвят на дървото е запазен такъв какъвто е, като допълнително е подчертан с опушен ефект.

Този модел къща за птици Единична е подходящ да се използва и за декорация.

Привлечете дивата природа по-близо да Вас и до Вашите деца.

  • каталожен номер: В1001
  • изработена от естествена дървесина: бук,смърч и/ или топола
  • покрив, четири страници, здраво дъно за основа
  • единичен отвор в средата на предната част
  • кацалка
  • изцяло затворена
  • сигурна и безопасна
  • не е боядисана и обработена с лакове и бои
  • натурален цвят на дървото, подчертан с опушен ефект
  • отвор диаметър 4см

Съвет: закачете къща за птици Единична на долните клони на някое дърво, в парка, в градината си, на балкона или на друго подходящо за това място. Тя трябва да е на разстояние най-малко 2м далече от земята. Колкото по-високо, толкова по-добре. Така достъпът до нея ще е по-труден за неприятели. Птиците ще имат достатъчно свободно пространство, за да може да летят и да влизат в нея.

* Посочената цена е с ДДС, но не включва сумата за доставка. За повече информация Вижте тук.

Доставката се извършва с транспортни фирми Еконт или Спиди. Сумата за доставка зависи от килограмите и обема на продуктите, които искате да купите. ИТА България ЕООД ползва преференциални цени за доставка с Еконт! Точната сума за доставка се изчислява в последната стъпка при финализиране на поръчката.

Размери: 15 cm × 14 cm × 19 cm

 

 

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Къща за птици Единична
Вашият рейтинг

Избрано за вас

Къща за птици Единична